Wanneer bestel ik mijn Bruidstaart?

Wanneer moet je je Bruidstaart reserveren?

 

Deze vraag word me zo vaak gesteld, en ik kan daar eigenlijk maar 1 antwoord op geven, zo snel mogelijk!

Vaak worden de trouwlokatie, de bruidsjurk, de fotograaf als eerste vastgelegd, dan volgt er een grote rustperiode en dan opeens schiet het de Bruidsparen te binnen dat ze ook nog een Bruidstaart willen….

Uitgaande op de altijd drukke maanden mei, juli en september kan dat wel eens voor problemen zorgen. Ikzelf heb een maximaal van 2 bruidstaarten op een dag en maximaal 4 per week. Je begrijpt dat de agenda dan al snel volloopt.

Maar waarom zou je wachten met het vastleggen van je Bruidstaart? Ik zeg altijd hij kan maar vast in de agenda staan. De proeverij hoef je niet meteen te doen, ik raad dit zelfs af. Wat heb je eraan om een jaar van te voren al te bepalen welke smaak de Bruidstaart gaat zijn en hoe deze eruit komt te zien? Beter plan je de proeverij zo’n drie maanden van te voren in en gebruik je de tijd tot aan de proeverij om inspiratie op te doen. Wil je een Bruidstaart, CupCakes of juist een SweetTable. Wil je de Bruidstaart in dezelfde stijl als het thema van jullie feest, of juist aangepast aan de kleuren, of heb je al jaren een bepaald idee hoe jouw droomtaart eruit moet komen t e zien. Heb je totaal nog geen idee? Pinterest, instagram, internet zijn bronnen van inspiratie! Maak je eigen moodboard en bespreek deze tijdens de proeverij en zo kunnen we samen tot een ontwerp komen.

Je kan dus zelf volop bezig zijn met wat jouw droomtaart gaat zijn, in de wetenschap dat er in mijn agenda een plaatsje voor jullie gereserveerd staat.

 

Dus ja, hoe eerder je vastlegt hoe beter. Mijn agenda heeft al boekingen voor 2020 binnen, dus wacht niet te lang en neem contact met me op!

Reactie schrijven

Commentaren: 0