Wie zijn mijn favoriete Trouw Leveranciers?

Wie zijn mijn favoriete leveranciers?

 

Deze vraag word mij vaak gesteld tijdens de kennismakingsgesprekken, dus ik dacht het is eigenlijk wel leuk om deze mensen eens even te benoemen in een blogje!

Fotografie

Laten we beginnen met fotografie, je wil natuurlijk dat die dag zo mooi mogelijk vastgelegd gaat worden zodat je op ieder moment door de ogen van de fotograaf weer terug in die dag zit. Ik vind het ook altijd heel belangrijk dat de foto’s zo echt en zo spontaan mogelijk zijn. Tegenwoordig zie je heel veel “geposeerde” foto’s. Bepaalde settings die dan gemaakt worden. En zeker dat is heel mooi hoor, maar ik ben meer van de echte momenten, de gevoelsmomenten. Die momenten waarop je ziet dat er zoveel emotie is dat je er in mee genomen word. En dat gevoel heb ik mar bij 2 fotograven, Iris Wuijster fotografie en Marcella Tenlima. Beide vakfanaten. Dus houd je niet zo van het geposeerder, in scene gezette, maar ga je liever voor puur en vol emotie kijk dan een s naar deze twee toppers!

 

Styling/ weddingplanner

Styling is een zo onderschat item voor je bruiloft. Een mooie styling kan je bruiloft naar een next level tillen. Er is tegenwoordig zoveel mogelijk! Zelf vind ik een aankleding met verse bloemen, mooie backdrop en kleine details prachtig. En hoe fijn is het als je dit uit handen kunt geven. Een paar toppertjes: To the moon and back, heerlijk lieve gezellige weddingplanner die ook de styling kan verzorgen, werkt ook samen met Jolijn van Cosmosflowers die op haar beurt weer de prachtigste creaties met bloemen weet te maken. Een andere hele fijne wedding en event planner is Mirtyplanner. Ik heb haar aan het werk gezien bij een bruiloft waar ik de taart voor mocht verzorgen en was echt onder de indruk van haar werk, sindsdien meteen fan van haar! Heerlijk gezellig en oog voor details!

 

Bloemen/ Bruidsboeket

Ik vind het heerlijk om met verse bloemen te werken op een taart, het eerst adres wat ik altijd meteen benader is Fleurtjeweekend. Marloes voelt mij fijnloos aan en levert me altijd de meest mooie bloemen, deze zijn bepalend voor mijn creaties dus als ik dat aan iemand toevertrouw zegt dat denk ik genoeg! Daarnaast heeft ook Cosmos Flowers prachtige bloemen. Zonder deze twee kanjers zouden mijn creaties er toch een stuk minder uitzien eerlijk is eerlijk!

 

Taarttoppers.

Ook dit kan je taart naar een next level tillen. Hoe mooi is het om een gepersonailseerde topper op de taart te hebben. Ik verwijs al jaren naar de twee beste op dit gebied, LVLY taarttoppers en We are Golden. Beide maken prachtige taarttoppers. Waar ik onlangs tegenaan gelopen ben is gepersonaliseerde houten poppetjes. Zo leuk en lief en persoonlijker kan bijna niet! Daarvoor werk ik samen met Froukje Kerssemakers, uniek en prachtig vakwerk!

 

Partyverhuur en Catering

Je feestje helemaal uit handen geven? Partyverhuur en Catering De Harlekijn is een toppertje. Prachtige styling waarbij niets te gek is. Partytenten, dansvloeren, bar, bbq noem maar op ze nemen alles mee en maken iedere locatie geschikt voor een geweldig feest! Ook Te leuk trouwen heeft haar sporen verdient. En mocht je op zoek zijn naar heerlijke hapjes kun je een beroep doen op Happaz Catering, ook altijd een gegarandeerd succes.

 

Trouwlokatie

Ik kom op zoveel mooie prachtige lokaties dat ik dit wel een moeilijke vind. Laat ik er maar gewoon een paar noemen die zeker de moeite waard zijn, en laten we eerlijk zijn er zijn zoveel geweldig mooie lokaties maar ga voor dat waar jullie je heerlijk voelen! De lokaties waarvan ik altijd weer blij word zijn, Klooster Bethlehem te Haren, het Boshuys te Best, Meneer van Eijck te Oisterwijck, De IJzeren Man te Vught, Van der Valk Zaltbommel, Van der Valk Uden-Veghel en Kasteel Maurick te Vught. Wat voor mij meespeelt is de manier waarop ik op deze lokaties ontvangen wordt, als ze mij vriendelijk ontvangen zegt dat genoeg over hoe ze jou gaan ontvangen!

 

 

Ik hoop dat jullie iets aan mijn lijstje hebben, maar belangrijk is om naar je eigen gevoel te luisteren, kies iedere leverancier met gevoel en dan ben je hard op weg naar een prachtige bruiloft!



Reactie schrijven

Commentaren: 0