Covid en de Bruidstaart

Wat een raar jaar hebben we achter de rug, en de vraag is nog maar wat staat ons dit jaar te wachten?

Ik kon de tel van de huilende bruidsparen niet meer bijhouden. Iedere keer weer moesten er bruiloften verzet worden met alle perikelen daaromheen. Ik hoorde veel buitenstaanders zeggen, ach dan trouw je toch een maandje later, who cares…Maar zo eenvoudig is dat niet.

Afgezien van het feit dat je als bruidspaar toch echt naar die ene dag aan het toeleven bent, en je dan moet accepteren dat die dag wel komt maar dat je die bewuste dag niet gaat beleven zoals je gehoopt had, dat alleen is al een hele opgave. Het feest waar je het hele jaar naar had uitgekeken gaat gewoon niet door, de dag zelf zal als iedere andere “gewone” dag zijn. En ja dat is best moeilijk.

Daarnaast moet je dus de hele riedel opnieuw gaan benaderen, de trouwlocatie, het vervoer, de fotograaf, de band, de Deejay, de taart en ga zo maar door, in de hoop dat deze toch heel zorgvuldig uitgekozen leveranciers allemaal weer kunnen op de nieuwe datum.

Nee leuk was het afgelopen jaar niet. Gelukkig hebben er een aantal bruiloften wel plaats kunnen vinden, zij het in afgeslankte vorm, of alleen voor de wet en word het feest alsnog later op een geschikt moment gegeven. Creatief is er in ieder geval wel mee om gegaan. In mijn geval werd een drielaags taart, een 1 laags taart, werden er cupcakes to go aangeboden, en werd de SweetTable een Walk and Go Table genoemd. Dus ook hiervan hebben we weer kunnen leren en creatieve oplossingen kunnen bedenken.

En met deze kennis gaan we dan nu 2021 in. Het jaar waarin hopelijk veel bruiloften gewoon doorgang kunnen vinden, en ik me weer heerlijk mag uitleven op mooie unieke bruidstaarten, en laat Covid zich nog niet onder controle krijgen weten we nu in ieder geval een paar leuke creatieve oplossingen voor de bruidsparen die het toch door laten gaan.

 

Dus kortom 2021…Bring it on!

Reactie schrijven

Commentaren: 0