Algemene Leveringsvoorwaarden


Algemene Voorwaarden

 

 

Op deze pagina geef ik uitleg van de voorwaarden als je een taart besteld. Deze voorwaarden scheppen duidelijkheid in wat er van mij verwacht mag worden

 

Leveringsvoorwaarden

 

Inge's Cup&Cake Factory producten worden alleen op bestelling gemaakt. De bestelling kan alleen afgehaald worden. Indien de bestelling wordt opgehaald, is Inge’s Cup&Cake Factory in geen geval verantwoordelijk voor het vervoer van de bestelling.

Bruidstaarten worden altijd door Inge's Cup&Cake Factory bezorgd op de locatie waar de taart wordt aangesneden. Inge’s Cup&Cake Factory is niet verantwoordelijk voor de geleverde taart, nadat Inge's Cup&Cake Factory deze op locatie heeft afgeleverd en opgebouwd. In principe bouwt Inge's Cup&Cake Factory de taart op/levert de taart af op de tafel waar ook de taart wordt aangesneden. Indien dit niet mogelijk is, dan zal Inge's Cup&Cake Factory een foto nemen op de locatie dat de taart correct en ongeschonden is afgeleverd. De bezorgkosten bedragen minimaal 25 euro.

Voor standaards vraagt Inge's Cup&Cake Factory een huursom, De standaard dient door cliënt binnen 3 dagen te worden geretourneerd.

Indien er beschadigingen e.d. aan de standaard zijn zal het aanschafbedrag van de standaard in rekening worden gebracht.

Inge's Cup&Cake Factory kopieert nooit taarten 1 op 1. Indien de klant met foto's  komt, zal Inge's Cup&Cake Factory de taart maken met deze foto's ter inspiratie. Indien een taartontwerp in overleg is getekend en goedgekeurd zal de taart gemaakt worden volgens het ontwerp. Indien tijdens het maken blijkt dat kleine aanpassingen gedaan moeten worden behoud Inge’s Cup&Cake Factory zich het recht voor die kleine aanpassingen door te voeren. Grote aanpassingen zullen altijd in overleg met de klant gebeuren.

Inge's Cup&Cake Factory levert geen half fabricaat. Het ontwerp van de taart word van te voren afgesproken en zo afgeleverd. Latere wijzigingen door andere mensen, niet werkend bij Inge's Cup&Cake Factory, aan de taart worden niet toegestaan. Indien dit wel gebeurt wordt het niet toegestaan de taart onder de naam Inge's Cup&Cake Factory op enige social media of anders te plaatsen. Tevens is het risico dan volledig van de klant en vervalt het recht om enige klacht in te dienen.

Indien de weersomstandigheden dusdanig zijn dat er moeilijkheden zijn om een product op de juiste manier af te kunnen werken zal Inge's Cup&Cake Factory in overleg met de klant naar een alternatief zoeken. Inge's Cup&Cake Factory behoud hierbij altijd het recht om een eventuele bestelling te mogen cancelen in geval van extreme weersomstandigheden.

 

Betalingsvoorwaarden

 

Bruidstaarten dienen vooraf betaald te zijn middels bankoverschrijving . Voor Feestelijke Taarten geldt een betalingstermijn van 3 dagen, na ontvangst factuur.  Betaling contant is enkel mogelijk na overleg vooraf.

Voor bruidstaarten geldt dat na akkoord van de offerte, een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag moet worden voldaan een maand voor afleverdatum, en de eindfactuur behoort 1 week voor huwelijksdatum te zijn voldaan. Indien er geen betaling heeft plaatsgevonden, dan zal Inge's Cup&Cake Factory geen bruidstaart afleveren.

Indien een bruidstaart binnen 4 tot 6 weken voor de huwelijksdatum wordt besteld, dan zal de eindfactuur in zijn geheel gestuurd worden.

In geval van annulering van de opdracht zal de aanbetaling niet geretourneerd worden. Dit in verband met de al gemaakte kosten. Totdat de eindfactuur wordt verstuurd is het mogelijk om het aantal naar beneden of naar boven aan te passen, dit kan echter prijswijziging met zich meebrengen.

U dient zelf rekening te houden met eventuele allergieën, Inge’s Cup&Cake Factory is niet aansprakelijk voor gevolgen veroorzaakt door allergische reacties.

 

Annuleren

 

Annuleren van een bestelling kan tot uiterlijk 1 week voor leverdatum met uitzondering van  bestellingen v.a. 50 personen. Deze kunnen tot uiterlijk 2 weken voor leverdatum worden geannuleerd. 

Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan doch alleen wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum. Met uitzondering van bestellingen v.a. 50 personen, de leverdatum hiervan kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 1 maand voor de originele leverdatum worden verzet.

Annuleringen van Feesttaarten kan uiterlijk tot 1 week voor leveringsdatum kosteloos. Voor annuleringen daarna word 50% van de afgesproken prijs in rekening gebracht.  Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

 

Annuleren Bruidstaart

 

Annuleren van een Bruidstaart kan tot uiterlijk 1 maand voor leverdatum. 

Bij annulering van de bestelling binnen deze termijn zal 50% van het originele offerte bedrag als compensatie dienen. Dit in verband met reeds gemaakte kosten en het gereserveerd houden van de gewenste leverdatum.

Verzetten van de leverdatum van een bestelling kan doch alleen wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 2 weken voor de originele leverdatum. Met uitzondering van bruidstaarten v.a. 50 personen, de leverdatum hiervan kan, wanneer de gewenste datum nog beschikbaar is, tot uiterlijk 1 maand voor de originele leverdatum worden verzet.

 

 

Klachten 

 

Al onze taarten worden met de grootste zorg bereid en gedecoreerd. Mocht u echter toch niet tevreden zijn, bewaart u dan een gedeelte van het geleverde product en meldt uw klacht binnen 24 uur na levering aan Inge’s Cup&Cake Factory zodat wij uw klacht kunnen beoordelen en aan een passende oplossing kunnen werken.

Klachten die later dan 48 uur na ophalen/bezorgen worden ingediend kunnen niet meer in behandeling worden genomen.

Inge’s Cup&Cake Factory is niet verantwoordelijk voor beschadigingen aan de geleverde producten nadat deze zijn opgehaald of afgeleverd op de gewenste locatie.

 

Onvoorziene omstandigheden

 

Inge’s Cup&Cake Factory is een eenmanszaak en behoudt zich het recht voor om bij ziekte, letsel of zwaar wegende privé omstandigheden een bestelling te annuleren. Inge’s Cup&Cake Factory zal in een dergelijk

geval haar uiterste best doen om een vervangende bakster te vinden om de opdracht over te nemen.

 

CONTACT

 

info@ingescupandcakefactory.nl

Eendrachtspolder 37

5235TA Den Bosch

06-55375312