Review Bruidstaart

 1.     
   

  Inge heeft voor ons de bruidstaart gemaakt. Omdat onze bruiloft op korte termijn geregeld moest worden was er geen tijd om persoonlijk af te spreken, maar dit heeft Inge goed opgelost. De smaken van de taart konden wij zelf bepalen door een DIY proeverij thuis, erg leuk en lekker. Daarna hadden wij onze wensen en voorbeelden aan Inge doorgegeven en heeft ze de taart gemaakt. Van onze gasten op de bruiloft heb ik alleen maar complimenten over de taart gehoord. Hij was zo mooi en lekker!

 2. Geweldige bruidstaart!

      
   

  We hadden een geweldige bruidstaart. Begon al met een hele leuke en persoonlijke proeverij. Lastig om te kiezen, zoveel lekkere combinaties. Maar uiteindelijk een hele goede keuze gemaakt. De taart zag er prachtig uit, alles was goed geregeld door Inge en echt iedereen was er enthousiast over. Heel erg blij met deze lekkere bruidstaart, gaf echt een extra toevoeging op deze dag.

 3.     
   

  Inge is eerst bij ons langs geweest voor een persoonlijke proeverij, waar veel keus in was. Uiteindelijk heeft ze een hele mooie taart voor ons gemaakt , die ook nog eens heel lekker was. De gasten waren ook zeer te spreken over de taart.

 4. Fantastische taart

      
   

  Onze bruidstaart was heerlijk én prachtig. Vooraf hebben we kennis gemaakt en een proeverij gehad met Inge om te bekijken wat onze wensen en smaken waren. Op de dag zelf zagen we de taart die er nog mooier uitzag dan ik van te voren had durven hopen. We kregen veel complimenten over de smaak en het uiterlijk van de taart van onze gasten! Echt een aanrader

 5. de lekkerste bruidstaart ooit

      
   

  echt een HEERLIJKE taart en ook prachtig om te zien. Inge weet precies wat je bedoelt en alles is mogelijk.

 6. Gewoon fantastisch!

      
   

  Na een kennismaking met een uitgebreide proeverij hebben wij de smaken voor onze bruidstaart gekozen. Tijdens de rest van de voorbereidingen is Inge ontzettend flexibel geweest. Met de telkens veranderende corona maatregelen, veranderde ook telkens onze bestelling en het aantal gasten. Uiteindelijk hebben we 3 dagen voor onze bruiloft af moeten stappen van en grote bruidstaart. Na een nogal emotioneel telefoontje (van mijn kant), kwam Inge met het idee om cupcakes te maken in de door ons gekozen smaken. Omdat we deze niet ter plaatse mochten nuttigen, werden ze netjes individueel verpakt. Ook een mini-taartje voor thuis was geen enkel probleem! Op de dag zelf werd alles netjes en ruim op tijd geleverd. Wij zijn erg te spreken over Inge en gaan haar zeker nog eens vragen voor de overheerlijke taart als we het feest groots inhalen!

 7. Heerlijke, mooie bruidstaart!

      
   

  Omdat wij last-minute een bruidstaart moesten regelen en er door de zomervakantie en Corona geen proeverij meer plaats kon vinden, heeft Inge voor ons een proeverij gemaakt die wij thuis konden proeven, samen met onze kinderen. Wat een feest was dat! De proeverij zag er heel lekker en professioneel uit. Na lang wikken en wegen hebben wij een keuze gemaakt. Nadat we onze wensen kenbaar hadden gemaakt heeft Inge voor ons een prachtige taart gemaakt! De taart was heerlijk! We kregen veel complimenten van onze gasten.
  Inge heeft de taart naar de locatie gebracht, wij hebben hier zelf niks voor hoeven regelen. Inge’s Cup&Cake Factory is een echte aanrader!!

 8. Prachtige en heerlijke bruidstaart

      
   

  Wat een prachtige en lekkere bruidstaart had Inge voor ons gemaakt.
  Ze is thuis langs geweest voor de proeverij en het was al snel duidelijk dat het de red velvet moest worden. Ze heeft er een waar kunstwerk van gemaakt en de gasten vonden de taart heerlijk!
  Dikke aanrader 🙂

  Inge, nogmaals super bedankt xxx

 9. Overheerlijk en fantastisch mooi!

      
   

  Prachtige taart, de allerlekkerste bruidstaart die we ooit hebben geproefd en hij zag er ook nog eens fantastisch uit. Inge is een supervriendelijke, professionele en kundige vrouw!

 10. Heerlijke bruidstaart en ziet heel mooi er uit.

      
   

  Mooie bruidstaart, en lekker. Op tijd geleverd.

 11. Bruidstaart

      
   

  Via vd Valk zijn we bij Inge gekomen omdat dit één van de “vaste” leveranciers is van bruidstaarten bij vd Valk. Een afspraak gemaakt voor een persoonlijke proeverij en het uiterlijk van de taart de bespreken. Het contact is super verlopen, ook omdat we de bruiloft een keer hebben moeten verzetten ivm Covid. 21-5-21 zijn we getrouwd en de taart was super mooi en overheerlijk! Wij zijn jou zeer dankbaar voor de perfecte taart op onze dag!

 12. Overheerlijk en heel mooi!!

      
   

  Inge heeft onze trouwtaart verzorgd. De taart zag er niet alleen prachtig uit (helemaal in ons thema) maar was ook nog eens super lekker! Ook de proefsessie was erg leuk en gezellig. Ik zou iedereen aanraden de taart bij Inge te bestellen! Dankjewel Inge!!!

 13. Prachtige en lekkere bruidstaart!

      
   

  Na een overheerlijke proeverij, heeft Inge onze bruidstaart verzorgd naar onze persoonlijke wensen.
  De bruidstaart was super lekker en zag er prachtig uit. Inge is de bruidstaart op locatie komen bezorgen en heeft hiervoor alles zelf tot in de puntjes geregeld.
  Zelfs voor onze gasten met allergieën had ze een fantastisch alternatief.
  Onze gasten hebben met alleen maar lof over de bruidstaart gesproken. Zowel over het uiterlijk als over de smaak.
  Wij hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze voor Inge’s Cup & Cake Factory en kunnen haar bij iedereen aanraden.
  Inge, onwijs bedankt voor het verzorgen van onze bruidstaart!
  Liefs.

 14. Bruidstaart op maat

      
   

  Inge heeft voor ons een erg mooie bruidstaart verzorgd. Het is altijd spannend als je je ideeën voor een design bij iemand achterlaat, maar door haar mooie portfolio hadden we het vertrouwen dat ze er wel raad mee kon. En dat was zeker waar! Ze had onze wensen perfect verwerkt en de taart was ook nog eens heerlijk. Bedankt Inge!

 15. trouw cupcakes en donuts

      
   

  Het is echt een aanrader om je gebak bij Inge te bestellen.
  Naast dat het allemaal lekker smaakt, luisterde Inge naar onze wensen, dacht daarbij mee, heeft super werk geleverd rondom de opmaak en is zeer professioneel. Al onze wensen die we hadden rondom de lekkernijen voor onze bruiloft heeft ze prefect uitgevoerd. Alle gasten vonden het erg lekker en is er niks over gebleven. Inge is daarnaast ook zeer flexibel, zeker in de corona tijd, heeft ze er iets moois van weten te maken.
  We gaan zeker vaker gebak bij haar bestellen!

 16. Prachtige bruidstaart

      
   

  Op korte termijn hadden we de bruidstaart nodig. Gelukkig hadden we een superleuke proeverij thuis. Dat was op zich al een feestje. De verpakking, de smaken. Heerlijk. We hebben de smaken doorgegeven en wat voor taart we wilden. Ook nog een specifieke vraag over lactosevrij.
  De taarten waren heerlijk, prachtig. De gasten waren vol lof over de taarten.

 17.     
   

  Wat een heerlijke receptie hebben wij gehad met de feestelijke cupcakes van Inge! Echt een feestje op zich en onze gasten likten hun vingers nadien nog even af! Wij gingen voor corona-proof cupcakes voor ons huwelijk en hebben hier zeker geen spijt van gehad.
  Dank Inge voor je heerlijke bak-kunstwerken!

 18. Alles perfect geregeld

      
   

  Wij hebben voor ons kleine huwelijk een simpele bruidstaart besteld bij Inge. Alles was perfect geregeld en de bruidstaart stond op tijd voor ons klaar. De taart was heerlijk en ook de communicatie verliep vlot.

 19. Wow Wow Wow!

      
   

  Op 24.09.21 heeft Inge voor ons een prachtige bruidstaart gemaakt. De proeverij was al een feestje en de keuze van smaken erg lastig, alles was lekker! De taart heeft geschitterd op onze bruiloft en alle gasten, inclusief wij hebben onze vingers erbij afgelikt. Inge, bedankt voor de fantastische taart!

 20. Wedding sweettable 10-07-2021 M&E

      
   

  Inge een echte topper die met alle zorg en aandacht onze dag nog mooier heeft gemaakt! Wat een prachtige sweettable hadden wij! Tot in de puntjes verzorgt! Onze gasten waren enorm verrast door deze lekkernijen! Echte aanrader! Wij zouden zo weer voor Inge kiezen!

  Groetjes Maikel en Elaine!

 21. Bruidstaart was perfect!

      
   

  Inge heeft het geweldig gedaan. Vanaf het eerste contact was alles perfect geregeld. Ze is vriendelijk, behulpzaam en denkt mee. Ze heeft ons van alles laten proeven om zo tot de perfecte smaken te komen voor onze bruidstaart. De communicatie was prettig en tijdens de bruiloft was alles goed geregeld. De taart was heerlijk en daarnaast ook nog eens prachtig. We hebben erg veel complimenten gekregen van onze gasten over de taart, iedereen vond hem heerlijk. Ik zou Inge dus zeker aanraden!

  Groetjes,

  Simone en Wouter