Recensies


Als kers op de taart in deze toren. Wij hebben genoten van jouw heerlijke Sinterklaas CupCakes! Lekker en Superleuk opgemaakt! 

TamaraInge wat maak je toch prachtige en overheerlijke taarten. De twins vonden de eenhoorn geweldig, net zoals de bijbehorende eenhoorncupcakes. Echt een plaatje. En het was weer heerlijk. Superbedankt!  

Simone Doms


 

 

Je hebt jezelf vandaag weer overtroffen met de taart voor onze zoon! We geven je een onderwerp en je maakt er iets unieks van. Het was een straf om te wachten met eten tot de visite komt! En de smaak is fenomenaal. Alleen maar lof!

Evelien van Amelsfort Hoffman

 

 


lieve Inge

 

De bruidstaart was prachtig. Zo mooi met de pioenrozen erop. En ook de CupCakes , zo mooi en lekker. Onze gasten waren net zo enthousiast als wij zijn over jouw creaties. Een hele dikke aanrader dus voor alle bruidsparen!

 

Liefs Simone & Rogier


Inge,

 

De Unicorn taart zag er prachtig uit...maar smaakte ook heerlijk! De combinatie van de verschillende lagen in de taart, echt super!

 

Nicole


Ik ben absoluut groot van Inge's Cup&Cake Factory. Je bent hier bij het juiste adres als je iets bijzonders wilt. Elke taart is uniek en zooo lekker dat ik het voor het eerst in mijn leven jammer vind dat ik maar één keer per jaar jarig ben. Gelukkig heb ik een huisgenoot in Den Bosch die wekelijks cupcakes meeneemt naar Amsterdam. Ook de Instagram pagina is een feestje om naar te kijken!

 

Sarah


De bruidstaart van Janice en Andy was zooooo lekker. Echt niet te doen! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo’n lekkere taart heb gehad. Het was ook leuk om de reacties van de gasten te horen die bij ons stonden. Het ging echt zo na de eerste hap: “wooooow dit is lekker, mmmmmmmm heerlijk etc” Echt een pluim voor jullie! En daarbij zag de taart er ZO mooi uit, eigenlijk zonde om aan te breken!

 

Sandra


 

Wat een heerlijke, prachtige taart ....wij hebben er van genoten en onze gasten ook bijna allemaal 2 stukken op omdat de taart zo heeeeerlijk was!!!

 

Irene Bol Schuurman 


 

 

De taart was weer heerlijk Inge! Tess was er zoals je ziet weer erg blij mee, ze heeft ervan gesmuld!

 

Brigitte


Lieve Inge,

Naast uiteraard de heerlijke cupcakes vind ik het heel bijzonder hoe Inge precies aanvoelt hoe ik een bepaalde bestelling in mijn hoofd heb. Voor ons huwelijk heeft ze prachtige cupcakes gemaakt die op een mooie etagère gepresenteerd werden. Wij wilden wel een soort van bruidstaart maar voor het moment op die dag was dat teveel. De cupcakes van Inge waren zeker zo feestelijk en toch ook heel persoonlijk. Mijn lieve kleindochter Marley is waarschijnlijk de grootste fan van Inge. Wij hebben in Den Bosch al bij alle horecagelegenheden die de cupcakes van Inge serveren koffie gedronken en blijven dat zeker doen. We gaan nooit ergens anders, het is namelijk gewoon onbespreekbaar om koffie te drinken zonder een Inge cupcake (zoals wij ze noemen)!Voor haar 10e verjaardag heeft Inge voor haar een paar hele speciale cupcakes gemaakt. Het was maar een kleine bestelling, maar die wordt met evenveel liefde uitgevoerd. Ik denk dat je dat er altijd in terug proeft! En vooral de feestelijke verpakking niet te vergeten, daar begint het feestje mee.

 

Helga Jager


Geweldige bakker!! Heeft een prachtige taart gemaakt die ook ontzettend lekker was. Erg persoonlijk betrokken van begin tot eind, hele fijn dat we haar gevonden hebben. Zelfs voor 2 veganisten heeft ze een bijpassende cupcake gemaakt, die minstens net zo lekker was!

 

Bram & Christine


Hallo Inge,Wat hebben we genoten van je fantastische taart! Het bezoek geloofde haast niet dat ie echt was…De smaak en de vulling was ook echt heerlijk! Dank je wel voor je mooie werk.Tot de volgende keer!

 

Marloes

 


 

Nogmaals bedankt voor de heerlijke taart! De smaak was heerlijk en hij zag er prachtig uit,We hebben er erg van genoten!

 

Chrystle en Lorenzo


 

Dag Inge,

 

Ik was je nog vergeten te bedanken voor de k3 taart. Hij zag er geweldig uit en

smaakte heel erg goed.

We komen zeker snel terug voor een nieuwe bestelling 😊.

 

Groetjes,

Stefan

 


Lieve Inge,

 

Wat een super mooie en lekkere taart zoveel complimenten gehad! We waren er erg blij mee, we hebben zelfs nog een stukje over om van na te genieten!

Nogmaals dank.

 

Anita en Dennis

 


Hoi Inge!

 

We hebben een erg leuke dag gehad en

waren ook erg blij met jouw prachtige creatie.

Alles in onze samenwerking naar de bruiloft toe is

gladjes verlopen.

Duidelijke uitleg, met verassende invalshoeken.

De taart en cupcakes, behalve een lust voor het oog, waren

erg lekker en dit werd ook door veel gasten beaamd,

 

                                                                                             Nogmaals bedankt,

                                                                                             Jan en Sabine

 


Hoi Inge!

 

Wij vonden onze taart geweldig.

Hij smaakte heerlijk en zag er zo gaaf uit!

Nogmaals heel erg bedankt. De

taart was echt AMAZING!!

 

Groetjes, Ilse en Stephan!

 

 

 


 

Beste Inge,

 

Bedankt voor de geweldige taart!

Hij zag er prachtig uit en smaakte ook geweldig! 

 

Groetjes Jonne en Arno


 

ERVARING VAN LILIAN:

"Inge is echt GEWELDIG! Wat een super leuke vrouw en wat kan ze bakken! Wij hebben voor onze bruiloft gekozen voor een aansnijtaartje met daarnaast een sweettable (in totaal 60 personen). Inge komt bij je thuis voor een proeverij wat echt al heel lekker en gezellig is. Ze neemt dan ook meteen alle mogelijkheden en wensen door, maar ook via de mail en telefonisch stond ze voor ons klaar om nog dingen door te spreken of vragen te beantwoorden. Op de dag zelf heeft ze ons (en onze gasten) weten te verrassen met een prachtig uitziende sweettable die boven verwachting was! Iedereen heeft enorm genoten van al het lekkers dat ze had klaar gemaakt."

 


Inge's Cup&Cake Factory

Eendrachtspolder 37

5235TA  's-Hertogenbosch

info@ingescupandcakefactory.nl

06-55375312

 

KVK ; 59164883

INGBANK ;NL66INGB0006354369

INGBNL2A

 

 

Follow us on Instagram!