Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze acties, pick it up and gooo, en nieuw assortiment?

Schijf je dan nu in!

Herfst staat voor de deur!

 
 
Het weer slaat alweer om, het zonnetje verdwijnt, de wind zet aan en de blaadjes verkleuren al aan de bomen!
Stiekem vind ik dit jaargetijde wel iets hebben, lekker knus op de bank met een warme choco en een dekentje, alleen dit jaar zal dat dekentje voor velen van ons een must worden.
De energie en gas rekening is momenteel hot topic zo ook voor mij.
Net als ieder ander krijg ik de ene na de andere maand een voorschot voorgeschoteld waar je u tegen zegt.
Voor mij komt dit echt extra zwaar aan, ik werk immers vanuit huis en bak al mijn lekkere taartjes en cupcakes hier, wat je ook echt wel aan  mijn rekening van de energieleverancier kon zien.
Maar nu, nu is het niet leuk meer. We zitten op het punt dat we moeten kijken of de prijzen die ik reken nog wel reëel zijn, en iedere keer als ik het net uitgerekend heb, veranderen de prijzen alweer...
Heel eerlijk, ik weet al langer dat ik niet veel verdien op mijn taartjes, maar daar was het mij niet om te doen, ik doe het uit passie en liefde voor het vak en voor de liefde voor jullie mijn trouwe klanten!
Maar nu zitten we op een punt dat ik bijna moet bijleggen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Naast de energieprijzen zijn ook de inkoopprijzen van mijn ingrediënten denk aan bloem, olie, boter e.d. bijna verdubbeld.
Daarom kan ik momenteel dan ook niet anders dan de prijzen aan te passen. En om eerlijk te zijn moet ik hier iedere week weer naar kijken. Dit houd in dat ik jullie een prijsopgave doe die afwijkt van de normale prijzen. Daarnaast kan ik ook geen opdrachten meer aannemen voor kleinere hoeveelheden, denk bv. aan 6 cupcakes, of 6 stukjes brownie. Dit is gewoon niet rendabel meer.
Ik hoop op jullie begrip hiervoor en geloof me de dag dat de energieprijzen weer zakken is ook meteen de dag dat ik met mijn prijs zak.
Voor nu kruip ik lekker terug op de bank met een dekentje en een warme choco.
Dikke kus voor jullie allemaal!

Liefs, Inge


 
 
 
Find Out More
Instagram
Website
 
Copyright © 2022 Inge's Cup&Cake Factory, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Inge's Cup&Cake Factory
Eendrachtspolder 37
'S-HERTOGENBOSCHNoord-Brabant 5235 TA
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

We zijn er weer!

We zijn weer terug van vakantie! En ja helaas met wat minder goed nieuws...
Ik ga stoppen.
Stoppen met Inge's Cup & Cake Factory op de eerste plaats te zetten.
Ik denk dat het tijd is dat mijn gezin en mijn gezondheid op de eerste plaats komen. Toen ik, nu bijna 10 jaar geleden, begon pakte ik iedere gelegenheid aan om mijn bedrijfje succesvol te maken. Ik wilde er immers zeker van zijn dat mijn bedrijfje een bestaansrecht kon opbouwen. En nee zeggen, nee was een antwoord dat ik nooit gaf. Mede daardoor en de vele trouwe klanten die ik over de afgelopen jaren heb gekregen zit ik nu op een punt dat ik nee helaas iets vaker zal moeten gaan zeggen...
Toen ik op mijn vakantieadres aankwam heb ik de eerste zeven dagen alleen maar geslapen, ik was moe, kapot en emotieloos. Aangezien ik vroeger al twee keer een burn out heb meegemaakt wist ik op welk punt ik zat. Ook mijn gezin heeft me deze vakantie tot de orde geroepen, ook zij vinden dat het zo niet langer gaat. Werkdagen van 6 uur in de ochtend tot s'avonds laat, zijn eerder regel dan uitzondering. Er is geen tijd meer voor ontspanning, hobby's, noem maar op. 
En dus is het tijd om alles opnieuw te gaan organiseren. Vele van jullie vroegen me ook al waarom ik geen personeel in dienst nam maar dat is voor mij als perfectionist niet de oplossing, ik denk dat ik het daardoor alleen maar drukker zou krijgen doordat ik alles wil checken...
En dus ga ik het rustiger aan doen, wat betekend dat ik een maximaal aantal opdrachten in de week ga aannemen, en dus zullen jullie misschien iets vaker horen, sorry ik zit vol, waarvoor nu alvast mijn excuus...
Ik wil terug naar een gezonde werkweek, drie keer in de week hardlopen, terug naar tijd voor ontspanning, terug naar een gezond gewicht, terug naar moeder en vrouw zijn en daar heb ik jullie hulp bij nodig!
Hoe voorkom je dat ik jouw bestelling niet kan aannemen? Bestel op tijd, al is het een jaar van te voren, je weet je mag altijd kosteloos tot een week van te voren annuleren. 
Vanaf nu komt er echt een maximum op het aantal bestellingen in de week te staan, dus hoe eerder je de bestelling plaatst hoe beter. Dit houd echter niet in dat je geen last minute bestelling meer kan doen, zeker wel, alleen is er dan de kans aanwezig dat ik helaas nee zal moeten zeggen. Op mijn website onder het kopje contact vind je nu ook een beschikbaarheidskalender. Daar kun je ook al zien of er nog plaats is, dit om het jullie ook wat makkelijker te maken.
Ik hoop op jullie begrip hiervoor, mede door dit nu te doen en nu deze verandering toe te passen hoop ik dat ik nog jaren mijn grote passie voor het vak met jullie te mogen delen.

Lieve groet,
Inge.
 
Find Out More
Instagram
Website
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*