Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze acties, pick it up and gooo, en nieuw assortiment?

Schijf je dan nu in!


De mail die ik nooit gedacht had te moeten schrijven...


Nooit gedacht dat ik deze mail ooit zou moeten schrijven, maar helaas is het nu toch zo ver.
10 jaar geleden begon ik vol enthousiasme met mijn bedrijfje. Heel klein met maar een paar klanten begon ik aan de opbouw, niet wetende dat het zo snel zou exploderen. Niet alleen de reguliere klant wist me al snel te vinden, ook de horeca bedrijven plaatsen maar al te graag hun orders bij me. Wat was het een eer om zoveel mensen van lekkers te mogen voorzien en al snel had ik een heel goed lopend bedrijfje wat ook al snel buiten Den Bosch bekend werd. Het waren hele drukke gezellige jaren met veel enthousiaste klanten die op hun beurt ook weer voor nieuwe aanwas van klanten zorgden. En toen kwam Corona en viel alles even stil. De paniek en angst die ik toen voelde ga ik nooit vergeten. De angst om mijn bedrijfje kwijt te raken was een ware nachtmerrie. Maar al snel kwam ik met ideetjes om ook tijdens corona te kunnen blijven draaien en jullie van lekkers op afstand te kunnen voorzien, de Pick it up and Gooo, de brownie en cookies by mail, alles was een succes. 
En toen na corona alles weer normaal begon te draaien begon het dan ook echt als een malle te draaien, het was bijna niet meer bij te benen zoveel bestellingen kwamen er binnen. En zoals vele van jullie weten staat het antwoord Nee nu eenmaal niet in mijn woordenboek, maar toch begon ik het na Augustus toch wat vaker uit te spreken mede op advies van mijn lieve gezin.
Maar helaas is het niet genoeg gebleken. Ik ben even de passie en het enthousiasme kwijt geraakt, hoe zeer ik het ook probeer, het lukt me gewoon even niet. Ik lig het liefst de hele dag in bed met een dekentje over me heen om gewoon even te vluchten voor alles en iedereen en dat is natuurlijk niet oke.
Vandaar dat ik dan ook de zware beslissing heb genomen om het komende half jaar even te stoppen. Ik wil proberen even tot rust te komen en even geen verplichtingen te hebben. En als ik dan de rust gevonden heb ik zowel mijn lichaam als in mijn geest wil ik rustig kijken hoe verder te gaan. Ik hoop dat ik de passie terugkrijg en weer verder ga maar als ik heel eerlijk ben weet ik dat gewoon niet. Vandaar ook echt de keus voor een half jaar, in de hoop dat dat genoeg zal zijn om een weloverwogen besluit te nemen
Dus mocht je ergens het komende half jaar een bestelling geplaats hebben vind ik het heel vervelend maar deze zal ik helaas moeten cancelen. Over een half jaartje zal ik iedereen een update geven hoe het ervoor staat maar voor nu neem ik even afscheid van jullie. Ik neem een hapje taart, een slok champagne en maak ik een diepe buiging naar jullie allemaal, dank voor alle trouwe klandizie, de lieve woorden en het vertrouwen in mij. Het was mij een waar genoegen!Liefs, Inge

Christmas is Loading!

Ieder jaar weer word ik verrast door de snelheid waarmee dan schijnbaar opeens de Feestdagen weer voor de deur staan. Zo ben je nog lekker je handdoekje aan het uitkloppen op het strand en zo leg je een kleedje neer onder de Kerstboom. Pats Boem.
Maar wat een heerlijke tijd vind ik dit altijd. De tijd van vroeg donker, kaarsjes aan, dekentjes op de bank, warme choco met slagroom en marshmallows (ik blijf nu eenmaal gewoon een klein kind) en dan uiteraard de Kerstdagen zelf.
Wij vieren standaard de Eerste Kerstdag met ons eigen gezin. Lekker wakker worden wanneer we willen, een uitgebreide brunch verzorgt door me myself and I met een beetje hulp van mijn lieve dochter. En tijdens de brunch hebben we dan wat kadootjes die al dagen onder  de Kerstboom hebben gelegen en uitvoerend bestudeerd zijn van wat het zou kunnen zijn.
s'Avonds lekker met zijn allen uitgebreid dineren en ter afsluiting een heerlijke foute Kerstfilm kijken. 
Ik heb er nu alweer zin in.
Dit najaar heb ik besloten het even wat rustiger aan te doen en dat heeft ook zijn uitwerking op mijn Kerst assortiment gehad. Waar het voorheen heel uitgebreid was heb ik er nu voor gekozen om het alleen bij CupCakes te houden. Maar dan uiteraard niet de gewone, maar de Christmas Edition DeLuxe CupCakes!
Een heerlijke CupCake voorzien van assorti een Ferrero, Raffaello of een macaron en daarnaast versiert met allerlei lekkere chocolaatjes, alles uiteraard in Kerstsfeer. Verkrijgbaar in de smaken Vanille of Red Velvet.
Ik snap dat jullie misschien teleurgesteld zijn in het beperkte assortiment maar ik beloof dat we volgend jaar weer een over the top Kerst Assortiment zullen hebben!
De bestellijn gaat vandaag open en is te vinden op de website onder het kopje Kerst 2022.Wees er snel bij want er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar!


Liefs, Inge
https://www.ingescupandcakefactory.nl/
https://www.instagram.com/ingescupcakefactory/
 
Copyright © 2022 Inge's Cup&Cake Factory, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Inge's Cup&Cake Factory
Eendrachtspolder 37
'S-HERTOGENBOSCHNoord-Brabant 5235 TA
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

De Feestdagen komen eraan!

 
 
And just like that.....

Opeens is het toch echt Herfst, de klok is verzet, de blaadjes vallen van de bomen, de dekentjes op de bank komen weer tevoorschijn, en voordat je het weet staan de Feestdagen voor de deur! De gezelligste tijd van het jaar, heerlijk met zijn allen rond de Kerstboom en even helemaal niets hoeven. Ik kijk er altijd enorm naar uit.
Dit jaar gaat het alleen net even iets anders worden. Want waar ik voorgaande jaren altijd met hele menu's kwam, gaan we dat dit jaar niet doen. De reden daarvoor is nog steeds mijn gezondheid. Zoals ik al eerder vermelde heb ik even een stapje terug gedaan, en ik merk dat het de goede kant opgaat. Nu zou ik uiteraard het liefst met Kerst weer gigantisch willen uitpakken, maar ik denk dat het beter is dat ik me nog even probeer terug te trekken.
Komt er dan niets dit jaar? Duhhuh natuurlijk wel. Alleen gaan we maar voor 1 item, namelijk de Christmas DeLuxe CupCake Edition 2022! Extra luxe CupCakes met op de topping macaron, ferrero, raffaello assorti, daarnaast volgepropt met lekkere chocola en dit alles in luxe Kerststijl!
Wil jij ze alvast reserveren, dat kan! Ze komen op 5 euro per stuk en de minimale afname is 6 stuks.
Het aantal plaatsen zal beperkt zijn dus wil jij niet misgrijpen reserveer dan per mail!

p.s andere bestellingen worden voor Kerst helaas niet gemaakt, volgend jaar gaan we er weer voor!

Liefs, Inge

Herfst staat voor de deur!

 
 
Het weer slaat alweer om, het zonnetje verdwijnt, de wind zet aan en de blaadjes verkleuren al aan de bomen!
Stiekem vind ik dit jaargetijde wel iets hebben, lekker knus op de bank met een warme choco en een dekentje, alleen dit jaar zal dat dekentje voor velen van ons een must worden.
De energie en gas rekening is momenteel hot topic zo ook voor mij.
Net als ieder ander krijg ik de ene na de andere maand een voorschot voorgeschoteld waar je u tegen zegt.
Voor mij komt dit echt extra zwaar aan, ik werk immers vanuit huis en bak al mijn lekkere taartjes en cupcakes hier, wat je ook echt wel aan  mijn rekening van de energieleverancier kon zien.
Maar nu, nu is het niet leuk meer. We zitten op het punt dat we moeten kijken of de prijzen die ik reken nog wel reëel zijn, en iedere keer als ik het net uitgerekend heb, veranderen de prijzen alweer...
Heel eerlijk, ik weet al langer dat ik niet veel verdien op mijn taartjes, maar daar was het mij niet om te doen, ik doe het uit passie en liefde voor het vak en voor de liefde voor jullie mijn trouwe klanten!
Maar nu zitten we op een punt dat ik bijna moet bijleggen en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Naast de energieprijzen zijn ook de inkoopprijzen van mijn ingrediënten denk aan bloem, olie, boter e.d. bijna verdubbeld.
Daarom kan ik momenteel dan ook niet anders dan de prijzen aan te passen. En om eerlijk te zijn moet ik hier iedere week weer naar kijken. Dit houd in dat ik jullie een prijsopgave doe die afwijkt van de normale prijzen. Daarnaast kan ik ook geen opdrachten meer aannemen voor kleinere hoeveelheden, denk bv. aan 6 cupcakes, of 6 stukjes brownie. Dit is gewoon niet rendabel meer.
Ik hoop op jullie begrip hiervoor en geloof me de dag dat de energieprijzen weer zakken is ook meteen de dag dat ik met mijn prijs zak.
Voor nu kruip ik lekker terug op de bank met een dekentje en een warme choco.
Dikke kus voor jullie allemaal!

Liefs, Inge


 
 
 
Find Out More
Instagram
Website
 
Copyright © 2022 Inge's Cup&Cake Factory, All rights reserved.
You are receiving this email because you opted in via our website.

Our mailing address is:
Inge's Cup&Cake Factory
Eendrachtspolder 37
'S-HERTOGENBOSCHNoord-Brabant 5235 TA
Netherlands

Add us to your address book


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

Email Marketing Powered by Mailchimp

We zijn er weer!

We zijn weer terug van vakantie! En ja helaas met wat minder goed nieuws...
Ik ga stoppen.
Stoppen met Inge's Cup & Cake Factory op de eerste plaats te zetten.
Ik denk dat het tijd is dat mijn gezin en mijn gezondheid op de eerste plaats komen. Toen ik, nu bijna 10 jaar geleden, begon pakte ik iedere gelegenheid aan om mijn bedrijfje succesvol te maken. Ik wilde er immers zeker van zijn dat mijn bedrijfje een bestaansrecht kon opbouwen. En nee zeggen, nee was een antwoord dat ik nooit gaf. Mede daardoor en de vele trouwe klanten die ik over de afgelopen jaren heb gekregen zit ik nu op een punt dat ik nee helaas iets vaker zal moeten gaan zeggen...
Toen ik op mijn vakantieadres aankwam heb ik de eerste zeven dagen alleen maar geslapen, ik was moe, kapot en emotieloos. Aangezien ik vroeger al twee keer een burn out heb meegemaakt wist ik op welk punt ik zat. Ook mijn gezin heeft me deze vakantie tot de orde geroepen, ook zij vinden dat het zo niet langer gaat. Werkdagen van 6 uur in de ochtend tot s'avonds laat, zijn eerder regel dan uitzondering. Er is geen tijd meer voor ontspanning, hobby's, noem maar op. 
En dus is het tijd om alles opnieuw te gaan organiseren. Vele van jullie vroegen me ook al waarom ik geen personeel in dienst nam maar dat is voor mij als perfectionist niet de oplossing, ik denk dat ik het daardoor alleen maar drukker zou krijgen doordat ik alles wil checken...
En dus ga ik het rustiger aan doen, wat betekend dat ik een maximaal aantal opdrachten in de week ga aannemen, en dus zullen jullie misschien iets vaker horen, sorry ik zit vol, waarvoor nu alvast mijn excuus...
Ik wil terug naar een gezonde werkweek, drie keer in de week hardlopen, terug naar tijd voor ontspanning, terug naar een gezond gewicht, terug naar moeder en vrouw zijn en daar heb ik jullie hulp bij nodig!
Hoe voorkom je dat ik jouw bestelling niet kan aannemen? Bestel op tijd, al is het een jaar van te voren, je weet je mag altijd kosteloos tot een week van te voren annuleren. 
Vanaf nu komt er echt een maximum op het aantal bestellingen in de week te staan, dus hoe eerder je de bestelling plaatst hoe beter. Dit houd echter niet in dat je geen last minute bestelling meer kan doen, zeker wel, alleen is er dan de kans aanwezig dat ik helaas nee zal moeten zeggen. Op mijn website onder het kopje contact vind je nu ook een beschikbaarheidskalender. Daar kun je ook al zien of er nog plaats is, dit om het jullie ook wat makkelijker te maken.
Ik hoop op jullie begrip hiervoor, mede door dit nu te doen en nu deze verandering toe te passen hoop ik dat ik nog jaren mijn grote passie voor het vak met jullie te mogen delen.

Lieve groet,
Inge.
 
Find Out More
Instagram
Website
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*, All rights reserved.
*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|* *|LIST:DESCRIPTION|*

Our mailing address is:
*|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|* *|END:IF|*

Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list.

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*