Recensies


Ervaring Mariëlle en Jurgen:

 

Op 25 mei 2019 zijn wij (Mariëlle en Jurgen) getrouwd. Het is een geweldige dag geworden mede dankzij de Bruidstaart van Inge! Wat we heel erg hebben gewaardeerd is het vooraf proeven om tot de perfecte taart te komen. Daarnaast is het resultaat prachtig geworden. Inge heeft precies te taart gemaakt zoals wij hem wenste. Ook de dagen na de bruiloft hebben we nog heerlijk genoten van de taart!

 

Mariëlle en Jurgen


Ervaring  van Irene en Jeroen:

 

Onze ervaring met Inge en Inge's Cup&Cake Factory in het algemeen:

Onze ervaring is buitengewoon geweldig!!! Nooit meer een ander willen!! Ze is gewoon de beste!! Zelfs een paar weken na de trouwerij kregen we nog positieve feedback over het gebak!! #sweettable

Ze is een geweldig mens. Heel vrijblijvend in omgang. Ze luistert naar je behoeftes maar geeft ook advies. Wat voor ons heel fijn was #keuzestress

Inge is onze ogen verre weg de beste!! Buitengewoon geweldig!! Ze is lekker zichzelf, luistert goed, geeft goed advies, niks is te gek!! Wil je het beste? Go for Inge!!!

 

 


Ervaring van Karin en Paul:

 

 

Inge heeft voor ons huwelijk een heerlijke en prachtige SweetTable gemaakt. Van tevoren ging het contact erg soepel per email en dacht Inge goed mee met ons. We mochten verschillende smaken taart proberen en kregen zelfs nog een extra stuk brownie en cheesecake mee naar huis om te proeven. Op ons verzoek heeft Inge ook nog een smaak macaron gemaakt die ze nog nooit eerder had gemaakt. Wij en onze gasten hebben heerlijk gesmuld van alles op de tafel, het was dan ook heel snel op! Heel erg bedankt voor alles, Inge!


Ervaring Kirsten en Amir:

 

Hi Inge,

Heel erg bedankt voor de prachtige en heerlijke taart! We hebben er veel terechte complimenten voor gekregen maar die gaan natuurlijk eigenlijk naar jou! Hij paste perfect in de stijl van onze dag en hij smaakte heerlijk!

We hebben mede dankzij jou een prachtige dag gehad dus bedankt daarvoor!

Groetjes, Amir en Kirsten


Ervaring Lenneke en Fedor

 

Vooraf prettig mailverkeer gehad, fijne proeverij met duidelijke uitleg, alles is mogelijk, alles tot in de puntjes verzorgd, waar voor je geld! Kwaliteit is erg goed.

Inge is een leuke/vlotte vrouw die weet waar ze voor staat!

Bedankt voor onze prachtige Bruidstaart Inge!


Ervaring van Lilian en Kevin:

 

"Inge is echt GEWELDIG! Wat een super leuke vrouw en wat kan ze bakken! Wij hebben voor onze bruiloft gekozen voor een aansnijtaartje met daarnaast een sweettable (in totaal 60 personen). Inge komt bij je thuis voor een proeverij wat echt al heel lekker en gezellig is. Ze neemt dan ook meteen alle mogelijkheden en wensen door, maar ook via de mail en telefonisch stond ze voor ons klaar om nog dingen door te spreken of vragen te beantwoorden. Op de dag zelf heeft ze ons (en onze gasten) weten te verrassen met een prachtig uitziende sweettable die boven verwachting was! Iedereen heeft enorm genoten van al het lekkers dat ze had klaar gemaakt."


 

Beste Inge,

 

Bedankt voor de geweldige taart!

Hij zag er prachtig uit en smaakte ook geweldig! 

 

Groetjes Jonne en Arno


Hoi Inge!

 

Wij vonden onze taart geweldig.

Hij smaakte heerlijk en zag er zo gaaf uit!

Nogmaals heel erg bedankt. De

taart was echt AMAZING!!

 

Groetjes, Ilse en Stephan!

 

 

 


Hoi Inge!

 

We hebben een erg leuke dag gehad en

waren ook erg blij met jouw prachtige creatie.

Alles in onze samenwerking naar de bruiloft toe is

gladjes verlopen.

Duidelijke uitleg, met verassende invalshoeken.

De taart en cupcakes, behalve een lust voor het oog, waren

erg lekker en dit werd ook door veel gasten beaamd,

 

                                                                                             Nogmaals bedankt,

                                                                                             Jan en Sabine

 


Lieve Inge,

 

Wat een super mooie en lekkere taart zoveel complimenten gehad! We waren er erg blij mee, we hebben zelfs nog een stukje over om van na te genieten!

Nogmaals dank.

 

Anita en Dennis

 


 

Nogmaals bedankt voor de heerlijke taart! De smaak was heerlijk en hij zag er prachtig uit,We hebben er erg van genoten!

 

Chrystle en Lorenzo


Geweldige bakker!! Heeft een prachtige taart gemaakt die ook ontzettend lekker was. Erg persoonlijk betrokken van begin tot eind, hele fijn dat we haar gevonden hebben. Zelfs voor 2 veganisten heeft ze een bijpassende cupcake gemaakt, die minstens net zo lekker was!

 

Bram & Christine


De bruidstaart van Janice en Andy was zooooo lekker. Echt niet te doen! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo’n lekkere taart heb gehad. Het was ook leuk om de reacties van de gasten te horen die bij ons stonden. Het ging echt zo na de eerste hap: “wooooow dit is lekker, mmmmmmmm heerlijk etc” Echt een pluim voor jullie! En daarbij zag de taart er ZO mooi uit, eigenlijk zonde om aan te breken!

 

Sandra


lieve Inge

 

De bruidstaart was prachtig. Zo mooi met de pioenrozen erop. En ook de CupCakes , zo mooi en lekker. Onze gasten waren net zo enthousiast als wij zijn over jouw creaties. Een hele dikke aanrader dus voor alle bruidsparen!

 

Liefs Simone & Rogier


Als kers op de taart in deze toren. Wij hebben genoten van jouw heerlijke Sinterklaas CupCakes! Lekker en Superleuk opgemaakt! 

TamaraInge wat maak je toch prachtige en overheerlijke taarten. De twins vonden de eenhoorn geweldig, net zoals de bijbehorende eenhoorncupcakes. Echt een plaatje. En het was weer heerlijk. Superbedankt!  

Simone Doms


 

 

Je hebt jezelf vandaag weer overtroffen met de taart voor onze zoon! We geven je een onderwerp en je maakt er iets unieks van. Het was een straf om te wachten met eten tot de visite komt! En de smaak is fenomenaal. Alleen maar lof!

Evelien van Amelsfort Hoffman

 

 Inge,

 

De Unicorn taart zag er prachtig uit...maar smaakte ook heerlijk! De combinatie van de verschillende lagen in de taart, echt super!

 

Nicole 

Wat een heerlijke, prachtige taart ....wij hebben er van genoten en onze gasten ook bijna allemaal 2 stukken op omdat de taart zo heeeeerlijk was!!!

 

Irene Bol Schuurman 


 

 

De taart was weer heerlijk Inge! Tess was er zoals je ziet weer erg blij mee, ze heeft ervan gesmuld!

 

Brigitte


Lieve Inge,

Naast uiteraard de heerlijke cupcakes vind ik het heel bijzonder hoe Inge precies aanvoelt hoe ik een bepaalde bestelling in mijn hoofd heb. Voor ons huwelijk heeft ze prachtige cupcakes gemaakt die op een mooie etagère gepresenteerd werden. Wij wilden wel een soort van bruidstaart maar voor het moment op die dag was dat teveel. De cupcakes van Inge waren zeker zo feestelijk en toch ook heel persoonlijk. Mijn lieve kleindochter Marley is waarschijnlijk de grootste fan van Inge. Wij hebben in Den Bosch al bij alle horecagelegenheden die de cupcakes van Inge serveren koffie gedronken en blijven dat zeker doen. We gaan nooit ergens anders, het is namelijk gewoon onbespreekbaar om koffie te drinken zonder een Inge cupcake (zoals wij ze noemen)!Voor haar 10e verjaardag heeft Inge voor haar een paar hele speciale cupcakes gemaakt. Het was maar een kleine bestelling, maar die wordt met evenveel liefde uitgevoerd. Ik denk dat je dat er altijd in terug proeft! En vooral de feestelijke verpakking niet te vergeten, daar begint het feestje mee.

 

Helga Jager


Hallo Inge,Wat hebben we genoten van je fantastische taart! Het bezoek geloofde haast niet dat ie echt was…De smaak en de vulling was ook echt heerlijk! Dank je wel voor je mooie werk.Tot de volgende keer!

 

Marloes

 


 

Dag Inge,

 

Ik was je nog vergeten te bedanken voor de k3 taart. Hij zag er geweldig uit en

smaakte heel erg goed.

We komen zeker snel terug voor een nieuwe bestelling 😊.

 

Groetjes,

Stefan

 Inge's Cup&Cake Factory

Eendrachtspolder 37

5235TA  's-Hertogenbosch

info@ingescupandcakefactory.nl

06-55375312

 

KVK ; 59164883

INGBANK ;NL66INGB0006354369

INGBNL2A

 

 

Follow us on Instagram!